Как работи магазинът?

Моля, изберете продуктите, които желаете. Можете да разглеждате кошницата с поръчките си по всяко време.

Приключването на поръчката е на три стъпки:

1. Регистрация като клиент: Ако вече сте купували от магазина, влезте с потребителското си име и паролата си. Ако не сте, моля регистрирайте се. Дайте действителен и точен имейл адрес. Адресът за доставка на поръчката също трябва да е действителен и точен, за да няма проблеми при получаването (Вашата лична информация няма да се дава на трети лица, освен когато сме задължени по закон).

Ако купувате за фирма, моля въведете данните на фирмата (Булстат, МОЛ, и т.н.) в полето за допълнителна информация, за да можем да ви издадем фактура.

2. Избор на метод на доставка: Можете да изберете доставка по пощата (БЪЛГАРСКИ ПОЩИ) или по куриер - ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Независимо дали ще изберете БЪЛГАРСКИ ПОЩИ или ЕКОНТ ЕКСПРЕС, на следващата стъпка ще трябва да решите дали ще платите с ePay.bg или с наложен платеж. Към стойността на поръчката Ви ще се добави цената на доставката.

Ако изберете БЪЛГАРСКИ ПОЩИ, ще трябва да получите колета си в пощенската станция.

Ако предпочетете ЕКОНТ ЕКСПРЕС, може да изберете доставка "до врата" или "от офиса" на ЕКОНТ. Моля, проверете дали във Вашето населено място има техен офис - в градовете с офиси доставката е за един работен ден. Останалите населени места се покриват по график в определени дни на седмицата.

Тъй като и БЪЛГАРСКИ ПОЩИ, и ЕКОНТ ЕКСПРЕС са в правото си да променят своите цени и условия на доставка, най-точна информация можете да намерите на сайтовете им:

БЪЛГАРСКИ ПОЩИ:

Главна страница (www.bgpost.bg)

Тарифи

ЕКОНТ ЕКСПРЕС:

Главна страница (www.econt.com)

Офиси и график на доставки

Тарифи


3. Избор на метод на плащане: Възможностите са две: ePay.bg и наложен платеж.

Ако изберете ePay.bg, ще бъдете пренасочени към техния сайт, за да направите плащането там. Моля, проверете дали това е истинският сайт – адресът им трябва да започва с https (със “s” накрая) и да сочи към epay.bg. Ако плащате за първи път прочетете указанията за сигурност на ePay.bg.

Ако изберете наложен платеж, към стойността на Вашата поръчка НЯМА ДА БЪДЕ ДОБАВЕНА ТАКСАТА ЗА НАЛОЖЕНИЯ ПЛАТЕЖ!

ЕКОНТ ЕКСПРЕС таксува наложения платеж с процент върху стойността на пратката, 2.4% към 09.2009 (виж тарифата на ЕКОНТ ЕКСПРЕС). Стойността на стоката и таксите за доставка и за наложения платеж ще заплатите при получаване на пратката от куриера.

БЪЛГАРСКИ ПОЩИ изчисляват цената на наложения платеж в зависимост от повече фактори и тя трудно може да се категоризира. От сайта им може да добиете представа за размера на таксите. Стойността на стоката и таксите за доставка и за наложения платеж ще заплатите при получаване на пратката в пощенската станция.

Ако на някоя стъпка имате избор според теглото, цената или друг параметър на стоките, моля, избирайте правилните стойности.

При промяна на статуса на поръчката Ви ще бъдете уведомявани по имейла.

За зареждане на търговски обекти или за особено големи поръчки се свържете с дирекция "Маркетинг".

Приятно пазаруване!

 

 

 

Последно променен на 26 Септември 2009, Събота, 14:11
 

Вход за клиенти

Вашата количка

Количката Ви е празна.

Търсене на продукт

Разширено търсене

Избор на валута

Продукти с
Безплатна доставка

Наръчник за разработване на проекти по Опер. програми 2014-2020
Наръчник за разработване на проекти по Опер. програми 2014-2020
24.00 лв.
Пътеводител "Рила"
Пътеводител
15.00 лв.